Charmant en 100m2 groot vakantieverblijf

Je beschikt over je eigen 100m2 ruim en charmant appartement voor max. 8 personen, ideaal voor gezinnen die er even tussenuit willen. Hartelijk welkom, in ons charmant en 100 m2 groot vakantieverblijf, dat zich bevindt in een historische langgevel-boerderij in het Hageland. In deze hoeve, voel je de sfeer van lang geleden. Het is er erg ruim en tegelijkertijd ervaar je ook de knusse charme en gezelligheid. Ook alle comfort is aanwezig. Ze is immers volledig gerestaureerd in het jaar 2000. En ook wij vinden het een toffe locatie. Om deze reden wonen we er ook zelf in het voorste gedeelte van de langgevelhoeve.

Holsbeek
ideaal voor 4 tot 6 personen, max. 8 personen
grote tuin

Een charmante hoeve die je hart steelt

Geniet ervan om even in een echte Hagelandse langgevelhoeve te huizen. Je beschikt in de hoeve over je eigen woongelegenheid. Je hebt dus een eigen ruimte met een aparte ingang. Vandaar dat het vakantieverblijf erg praktisch is voor gezinnen. Dit geeft je  een echt vakantiegevoel.

Groot en riant appartement

We verwelkomen gezelschappen tot maximaal 8 personen zeer graag in dit charmant en groot vakantieverblijf. Ervaar een plezierige vakantie met jouw familie in deze heerlijke boerderij in Holsbeek.  Je beschikt in de hoeve over een riant appartement van 100 m2, wat meer dan voldoende ruimte is voor een gezin. Daarnaast is het ook geschikt voor vaste vriendengroepen, als ze ten minste gewoon zijn om er samen te reizen. Er kunnen wel slechts maximaal 8 personen logeren.

Relax!

Beleef een ontspannende vakantie met jouw gezin in deze charmante hoeve in Holsbeek. Deze kleine historische boerderij werd in 2000 helemaal gerestaureerd en bevat een charmant en groot vakantieverblijf.

vierkante meter

bouwjaar

Max. aantal gasten

Het Hageland is een charmante streek, want er is heel wat te beleven.

Kies je voor een actieve vakantie?

Als je actie zoekt, race dan met de koersfiets langs de Sven Nys route. Je kan starten vanaf het vakantiehuis, want de Sven Nys route passeert in onze straat. Daarnaast kan je ook wandelen naar hartenlust dankzij het Hagelands wandelnetwerk.

 

Hou je meer van het charmante, de verborgen geschiedenis, romantiek en mystiek?

De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Ontdek de avonturen van de ridders, de geheimen van de oude boerderij, de recepten van lekkere bierbrouwsels, of graaf naar fossielen van vroegere tijden.


Of gewoon rustig, de benen onder tafel?

Dan kan je culinair genieten in gezellige kroegjes van Leuven of de restaurants in de onmiddellijke buurt van het vakantieverblijf. Ook benieuwd wat de omgeving aan activiteiten te bieden heeft, klik dan op de knop hieronder, of op de foto’s.

Benieuwd hoeveel het 100m2 ruime vakantiehuis kost?

Topkwaliteit voor de prijs van een jeugdherberg.

Ook benieuwd wat het huis te bieden heeft voor welke prijs ?

Een liefelijke reuze-tuin 

Er is niet alleen een charmant en 100m2 groot vakantieappartement waar je kan genieten van de ruimte. Hetzelfde gevoel krijg je in de tuin want die is ook zeer ruim en erg bevallig. Bovendien is het grootste gedeelte vrij te gebruiken voor de gasten. Daardoor kan je in de zeer grote achtertuin volop relaxen tussen de wijndruiven.  Daar luister je ook naar het rijpen van het graan, want vanuit ‘onze hof’ kijk je uit op een groot perceel landbouwgrond. Daarnaast is er  ook een grote groentetuin met daarin een kippenhok. Je mag (als je het ons even vraagt) gerust enkele kakelverse eieren uit het nest roven. Dit vinden kinderen erg leuk. Het is dan ook  een erg populaire bezigheid, al blijft het in de verte turen naar de ondergaande zon toch de topper.


Ook benieuwd wat de tuin nog te bieden heeft ?

100 m2 groot vakantiehuis

Plattegrond van het vakantiehuis

Bekijk hier de plattegrond van onze vakantiewoning. Zo krijg je een beeld van het gelijkvloers, de verdieping en de slaap-zolder.

100m2 groot

Het is er echt ruim. De verschillende ruimtes zijn samen ongeveer 100 vierkante meter groot. Dit is veel ruimer dan de meeste andere vakantiehuizen. Die vermelden meestal niet hun oppervlakte.

Dankzij deze 6 voorzieningen is vakantieverblijf Hageland erg comfortabel.

Gratis WiFi

Gratis parking

Koffiemachine

Afwasmachine

Wasmachine

Afwasmachine

Vakantieverblijf Hageland biedt u alle voorzieningen die je nodig hebt om te kunnen ontspannen en genieten van hun verblijf.

Wat onze bezoekers zeggen over ons ruim en charmant vakantiehuis?

Ik vond vooral de Sven Nijs route leuk.

Hanne Schoolmeesters

Vakantieverblijf hageland is veel beter (en ook veel ruimer) dan bijvoorbeeld een bungalow op een vakantiepark.

fam. Peeters

An, je gastvrouw heet je van harte welkom in ons charmant en groot vakantieverblijf!