Grote tuin voor de gasten

Het vakantieverblijf Hageland heeft een grote tuin van 1700 vierkante meter, waar het grootste gedeelte ter beschikking staat van de gasten.

Holsbeek

max. 8 personen

Huis met tuin

Grote tuin voor de gasten

In deze tuin vind je een unieke wijngaard, een groentetuin met groenten van toen, een barbecue, een avondterras, gras om te voetballen en te zonnen, enz.
Onze tuin is zo groot dat we dat eigenlijk moeilijk op de foto krijgen.

Genieten van de natuur

Deze charmante hoeve uit 1866 met zijn grote tuin steelt iedereens zijn hart.

vierkante meter tuin

appartement

Max. aantal gasten

Grote tuin voor de gasten

Hoevetuin die je (bijna) helemaal mag gebruiken

Het vakantieverblijf Hageland is een deel van een historische hoeve, met een gigantische tuin van 1700 vierkante meter, waar het grootste gedeelte ter beschikking staat van de gasten.

Grote tuin voor de gasten met twee terrassen

We voorzien voor de gasten twee terrassen. Eén dicht bij het appartement (met zicht op de groententuin en ook een ‘avondterras’. Je ziet er de zon ondergaan over de velden. De wind valt ‘savonds meestal weg en dan is het er echt genieten van de ondergaande zon met een prachtig kleurenpalet. Ideaal voor een kopje koffie of een lekkere pint.

Activiteiten te doen?

De grote tuin voor de gasten
van vakantieverblijf Hageland vanuit de lucht.

Wat we vaak horen van onze gasten.

Vakantieverblijf Hageland is fraai gelegen op een ruim terrein met een heerlijke tuin. Zie ze spelen in de grote tuin !  

Hanne Schoolmeesters

Een vakantiehuis met een grote tuin is ideaal voor een geslaagde vakantie met de kinderen. Niet alleen voor te spelen, maar bvb ook om er te picknicken.

fam. Peeters

Gezonde groenten en bloemen uit eigen tuin

Ieder jaar proberen we gezonde groenten en ook wat bloemen te kweken. En al is het weer soms wel een beetje een spelbreker, het is toch altijd feest als het moestuinseizoen weer begint. Wat is er fijner dan een eerste kropje sla te oogsten. Als er te veel is, dan heb je soms geluk, ten minste als Wim in een vrijgevige bui is.

(c) Studio Han

An, je gastvrouw verwent je graag.