toerisme voor autisme

We bieden onze gasten ook deze met autisme met veel respect. Daarnaast voorzien we aangepaste  informatie over de locatie en voorzieningen met onder andereeen stappenplan.  De twee troeven van onze historische hoeve zijn enerzijds  rust en anderzijds ruimte. Zo geniet je ook met (een beetje ASS)  van jouw vakantie.

Holsbeek
max. 8 personen
Huis met tuin
In samenwerking met Toerisme voor Autisme en Toerisme Provincie Vlaams-Brabant stelt vakantieverblijf Hageland een stappenplan voor om dit verblijf voor te bereiden.

Relax !

Beleef een ontspannende vakantie met jouw gezin in deze charmante hoeve in Holsbeek.

Aparte slaapkamer

Badkamer

Max. aantal gasten

Stappenplan

Het stappenplan is nog niet helemaal klaar. Eens het klaar is, wordt het gepubliceerd op de volgende website. Je kan hiervoor op het ondestaande logo klikken.

Stappenplan via mail

Je kan een voorlopig stappenplan vragen via mial. Je vindt het mailadres onderaan deze pagina.

Plattegrond

Hier vind je de plattegrond van het vakantieverblijf.

Vakantieverblijf Hageland zet zich in voor toeristen met autisme.

We willen een grotere  toegankelijkheid en inclusie in het toerisme voor mensen met autisme. Daarom werken we samen met de organisatie toerisme voor autisme om een stappenplan uit te werken.

Je zal merken dat bijna alles zal zijn zaols op het stappenplan.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er eens iets breekt, of dat er iets op een andere plaats ligt dan op de foto’s. Dat is niet erg, je zal zeker voldoende weten om zonder stress jouw vakantie aan te vatten.

Extra informatie en communicatie om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken als jij of jouw kind een (beetje) autisme heeft.

informatie over de locatie en voorzieningen
In het stappenplan (hogerop deze pagina)  vind je heel wat informatie over de locatie en faciliteiten van het vakantieverblijf. Zo kan je je voorbereiden.
communicatie
Je mag ons altijd aanspreken om iets te vragen. Vind je dat een beetje lastig dan kan je ook altijd een tekstbericht of een email sturen (in plaats van ons te bellen).

We bieden je extra ‘rust’ en verpozing als jij of jouw kind wat last hebt van autisme.

goede aanpak
rustig gelegen
Het vakantieverblijf is rustig gelegen, midden in de natuur.
Er zijn ook veel apparte plekjes in de tuin waar je even van de stilte kan genieten. Geen probleem asl je je even wil kunnen terugtrekken als je wat extra rust nodig hebt.

Vakantieverblijf Hageland is 100 vierkante meter groot.

Vakantieverblijf Hageland is geschikt voor toeristen met kinderen met een autisme spectrum stoornis. Je kan genieten van de rust. Je hebt daarnaast ook een gevoel van ruimte want je hebt geen plaats tekort.

Respect

Als gastheer of gastvrouw behandelen we een gast met autisme met respect en begrip. Autisme wordt ook wel een autismespectrumstoornis (ASS) genoemd, omdat de symptomen en de ernst ervan kunnen variëren van persoon tot persoon en van mild tot ernstig. We houden ook rekening de speciale behoeften en uitdagingen.

.