Op 10 km van Leuven, in het rustige dorp Holsbeek, ligt  Vakantieverblijf Hageland.

Het vakantieverblijf is zeer goed gelegen, met name in België, in Vlaams-Brabant, op 10 km van de bruisende studentenstad Leuven, en ook 10 km van Aarschot. Kies voor een vakantie dichtbij, in België. Meer bepaald in ‘Vakantieverblijf Hageland’ in Holsbeek,  een van de bosrijkste landelijke gemeentes dicht bij Leuven, in het groene ‘Hageland’, de mooiste streek in de provincie Vlaams Brabant. 

Holsbeek

Op 10 km van Leuven

Rustig gelegen

10 km van Leuven: een ideale ligging

10 km ten Oosten van Leuven ligt het Hageland, wat een zeer aantrekkelijke streek is. De redenen waarom het zo mooi is, zijn ten eerste de prachtige uitzichten, ten tweede de open ruimte, en ten derde de vele historische gebouwen. Het is bovendien niet ver van Leuven, de studentenstad en ook de provinciehoofdstad van Vlaams-Brabant.

Vakantieverblijf 

Vakantieverblijf Hageland is een appartement, met andere woorden een aparte woning. Het is een deel van een langgevelboerderij, die eigenlijk te groot voor ons gezin alleen. Om die reden werd er in deze hoeve een vakantie-appartement gebouwd. Het voordeel is dat je dus een eigen vakantieplek hebt, met voldoende privacy.

Het adres van vakantieverblijf Hageland

Bergestraat 60
3220 Holsbeek
België

Ligging

Ons vakantieverblijf ligt midden in Europa, netjes tussen  Leuven (bekend van zijn universiteit en het rijke nachtleven) en Aarschot (de parel van het hageland), op slechts 35 km van Brussel, 135 km van Brugge en 220 km van Amsterdam.

km's van Leuven

km's van Aarschot

km's van Brussel

km's van Brugge

km's van Amsterdam

Vakantieverblijf Hageland ligt natuurlijk in ‘het Hageland’

Het Hageland is een streek in België en wordt gekenmerkt door zijn heuvels die de kilometers brede valleien flankeren. Deze heuvels ontstonden toen duinen versteenden tot zandsteenheuvels. Deze ijzerzandsteen is vrij zacht, waardoor ook de typische holle wegen ontstonden.

 

Waar is de deur?

Volg de oprit tot het einde van onze historische hoeve. De laatste deur is de toegang tot een heerlijke vakantie!

Stratenplan om vlot ons vakantiehuis te vinden

Op 10 km van Leuven vind je het leukste vakantieappartement van België

Vakantieverblijf Hageland vind je in België, in Vlaams-Brabant, op 10 km van de bruisende studentenstad Leuven, en ook 10 km van Aarschot.

Dankzij zijn goede ligging zijn er in de onmiddellijke omgeving heel veel activiteiten mogelijk.

Hou je van een actieve vakantie vol avontuur?

Omdat het vakantiehuis zo goed gelegen is, in het mooiste gedeelte van het Hageland, valt er zo veel te doen. Om de reis al wat voor te kunnen bereiden zetten we deze voor jou op een rijtje. Enerzijds zijn er erg mooie wandelingen. Anderzijds zijn er ook fantastische fietstochten. En ook voor wie iets speciaal wil, daar zijn er veel mogelijkheden, zoals een tocht met de ezel, met de geit (een 2CV) of met de Vespa. Kortom, je zal je niet vervelen in het Hageland.

Hoe ziet het Hageland er uit?

An is de gastvrouw van vakantieverblijf Hageland. Ze leert je graag kennen.