Gemakkelijk en veilig reserveren

Reservering is gemakkelijk en veilig want je doet het in enkele  eenvoudige stappen.   
Bekijk eerst of het vakantieverblijf  nog vrij is op onze online boekingskalender  om  gemakkelijk en veilig te reserveren. Is het vakantiehuis nog vrij, check dan even onze goedkope prijs en interessante korting vooraleer je ons een mail stuurt met jouw reservatie-aanvraag. Lang hoef je niet op een antwoord te wachten want we  antwoorden zo snel als mogelijk. De gevraagde periode blokkeren we in de agenda. Samengevat, reserveren bij vakantieverblijf Hageland is simpel en veilig.  We wensen jou een heel fijne vakantie !

Holsbeek
max. 8 personen
Huis met tuin

Hoe je vakantie reserveren ?

Stap 1: Kijk na of de vakantiewoning nog vrij is

Om te weten of het vakantieverblijf nog vrij is gebruik je de online kalender (zie hieronder). Is er niets ingevuld dan betekent dit dat het vakantiehuis nog vrij is.

Stap 2: Boek jouw favoriete periode

Stuur zo snel mogelijk een email of bel ons en vermeld jouw favoriete periode. Heb je al eens vroeger bij ons gelogeerd, dan geven we je een extra korting, indien je het vermeldt in jouw email.

Stap 3: Je ontvangt een bevestiging

An beantwoordt je mail, waarin ze jouw reservatie bevestigd. Ze past ook tegelijkertijd de agenda aan, waardoor de periode voor jou vrijgehouden wordt.

Kijk na of het vakantiehuis vrij is

Hieronder is er een overzicht van de vrije periodes. Een periode is nog vrij als er niets is ingevuld in de kalender.  Welkom in vakantieverblijf Hageland.

Fijne vakantie

Je kiest voor een fijne vakantie, want logeren in vakantieverblijf Hageland is gewoon heel aangenaam en ‘relaxed’.  Ook de voorbereiding van jouw reis is erg gemakkelijk omdat we op onze site heel wat ideeën voor activiteiten geven, zowel rustige activiteiten zoals meer avontuurlijke.  In het Hageland kan je onder andere genieten van de natuur, zweten op de mountainbike, en zelfs de streek verkennen met de ezel. We wensen je een fijne vakantie. Veel plezier.

Waarom het zo’n fijne vakantie wordt ?
Er is heel erg veel te doen.

reserveer een vakantiehuis met een goedkope huurprijs

De huurprijs van vakantieverblijf Hageland wordt per nacht berekend en niet per persoon. Dat betekent dat er een vaste prijs is voor de hele vakantiewoning, ongeacht het aantal personen die er verblijven.
Hoe langer je bij ons logeert, hoe goedkoper de gemiddelde prijs per nacht wordt. Want vanaf de tweede nacht geven we een gelangrijke korting.

Dit zijn onze prijzen per nacht:

 • 110 euro voor de eerste nacht
 • 80 euro vanaf de tweede nacht

Deze scherpe prijzen gelden niet voor de weekends van Werchter en voor firma’s. Daarvoor zijn de prijzen op aanvraag.

extra kosten

We houden de extra kosten beperkt. Water en verwarming zijn inbegrepen in de huurprijs. We rekenen enkel een extra prijs voor de eindshoonmaak en voor het gebruik van linnen (lakens en handdoeken). Dit zijn onze prijzen voor de schoonmaak en het linnen:

 • 60 euro schoonmaakkosten
 • 10 euro per persoon voor linnen (lakens & handdoeken)
 • korting(en)

  We weten uit ervaring dat veel gasten terug komen wat we heel leuk vinden. Daarom is er een extra terugkom-korting (vanaf de tweede vakantieperiode). Ze bedraagt 10% op de huurprijs van jouw ‘volgende’ vakantie.

  afspraken

  Vooraf reserveren is verplicht.
  Cash betalen bij aankomst.
  Roken binnenshuis is niet toegelaten.
  Geen huisdieren toegelaten.

  aankomsttijden

  De aankomst- en vertrekuren van het vakantiehuis zijn de volgende:

  • aankomst vanaf 16:00 
  • vertrek ten laatste om 12:00

  goedkope en fijne vakantie reserveren

  Qua prijs-kwaliteit scoort dit vakantieverblijf het beste in de streek. Topkwaliteit voor de prijs van een jeugdherberg.


  Boek snel, voor het te laat is.

  Wat onze bezoekers zeggen

  Vakantieverblijf Hageland biedt je de fijnste vakantie voor een zeer redelijke prijs.

  Hanne Schoolmeesters

  ongelooflijke prijs-kwaliteit verhouding

  fam. Peeters

  Er is heel wat te beleven.

  An, je gastvrouw verwelkomt je graag!